Parkinson

Wij streven naar het bevorderen van het algemeen welzijn van personen met Parkinson, hun familieleden en hun omgeving.
Het is belangrijk dat u een zo kwaliteitsvol mogelijk leven kan leiden ondanks Parkinson,  hiervoor is het van belang dat uw woonomgeving is afgestemd op uw persoonlijke noden en behoeften. 
Wanneer u deze vragenlijst zo goed en volledig mogelijk invult, kunnen wij voor u op zoek gaan naar de meest gepaste hulpmiddelen en aanpassingen om uw functioneren in de thuisomgeving en uw mobiliteit te verbeteren. Dit kunnen we bereiken door eventueel op huisbezoek te komen om een beter beeld te krijgen van uw woning en u indien nodig doorverwijzen naar de gepaste hulp. 

 

Handleiding

Gelieve de vragenlijst volgens het stappenplan in te vullen.
Indien u iets vergeten bent, kan u altijd terug naar de vorige pagina/kamer. Ook kan u eerst de lijst doornemen voor u deze invult.
Al de gegevens worden met de nodige discretie behandeld.

  • Stap 1: Vul nauwkeurig uw gegevens in bij “persoonlijke gegevens”.
  • Stap 2: Door op het woord/zin te klikken komt er een onderverdeling tevoorschijn.
  • Stap 3: Lees de stellingen en kruis aan of vul in kamer per kamer.
  • Stap 4: Problemen die zich voordoen, maar niet in de lijst weergegeven staan, kan u toevoegen onderaan de pagina in het vakje ‘opmerkingen’.
    Ook extra informatie die u wil meegeven betreffende deze kamer kan u daar noteren.
  • Stap 5: Indien u al aanpassingen of hulpmiddelen heeft in huis, dan kan u dat noteren onderaan de pagina in het vakje ‘hulpmiddelen/aanpassingen’.
  • Stap 6: Wanneer er een ruimte (kamer) niet aanwezig is in uw woning moet u deze niet openklikken en niet invullen.
  • Stap 7: De ingevulde lijst wordt nagekeken door studenten van de opleiding ergotherapie van de Hogeschool PXL in het kader van een onderzoeksproject. Zij zullen onder begeleiding van hun promotor u een gepast advies of doorverwijzing bezorgen.